На Херсонщині поліцейські затримали підозрюваного у пограбуванні будинку тяжкохворого чоловіка

6 лет назад 0

Жертвою пограбування став 64-річний житель одного з сіл Новотроїцького району. Зловмисник скористався безпорадним станом і тяжкою хворобою потерпілого, через яку він прикутий до ліжка. Злодій бив пенсіонера і вимагав гроші. Забравши 300 гривень, він втік. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Потерпілий мешкає один і не міг покликати на допомогу. Вранці його прийшов провідати сусід, якому пенсіонер і розповів про злочин. Поліцейським заявник сказав, що упізнав нападника. Ним виявився 43-річний раніше судимий односелець.

— Ми затримали підозрюваного того ж дня. У нього вилучили частину коштів, 140 гривень, інше він витратив на алкогольні напої. Наразі зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, — повідомив начальник Новотроїцького відділення поліції Віталій Боднарук.

Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Зловмиснику може загрожувати позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.