На Херсонщині поліція вживає заходів щодо недопущення продажу алкоголю та цигарок неповнолітнім

6 лет назад 0

На Херсонщині впродовж 2017 року за поданням поліції 13 суб’єктів підприємницької діяльності були позбавлені ліцензій на право продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Одним із пріоритетних завдань поліції Херсонщини є контролювання виконання «Правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями» в частині заборони їх продажу особам, які не досягли 18 років, та в заборонених законом місцях. Впродовж 2017 року працівники територіальних підрозділів Головного управління Національної поліції в Херсонській області за виявленими порушеннями склали 141 адміністративний протокол за ч.2 ст.156 КУпАП «Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами». З цього приводу в Державну фіскальну службу були направлені 82 подання щодо застосування фінансових санкцій та анулювання ліцензій. За результатами розгляду 13 суб’єктів підприємницької діяльності були позбавлені ліцензій на право продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Поліція Херсонщини і надалі вживатиме усіх заходів щодо недопущення фактів продажу неповнолітнім алкогольних та тютюнових виробів.