На Херсонщині вилучили дизпаливо сумнівної якості на 1 мільйон гривень

6 лет назад 0

Працівники податкової міліції Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі під процесуальним керівництвом прокуратури області припинили діяльність АЗС за фактом незаконного зберігання та продажу дизельного палива сумнівної якості невідомого походження. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні було встановлено, що протягом 2018 року посадові особи підприємства придбавали пальне у підпільних виробників за готівкові кошти. У подальшому його реалізовували сільськогосподарським підприємствам і населенню за цінами нижчими, ніж на автозаправних станціях. Продаж здійснювався без будь-яких дозвільних документів та зареєстрованого реєстратора розрахункових операцій.

У ході слідства діяльність підприємства припинено. З незаконного обігу вилучено понад 30 тисячі літрів дизельного пального, 10 металевих ємностей для зберігання пального, паливо-роздавальні колонки, чорнові записи, документи фінансово-господарської діяльності та грошові кошти. Всього вилучено паливно-мастильні матеріали орієнтовною вартістю понад 1мільйон гривень.

Наразі рішенням суду на вилучені товарно-матеріальні цінності та дизельне паливо сумнівної якості накладено арешт. Досудове розслідування триває.