На Херсонщині затримані зловмисники, що побили військового

7 лет назад 0

На автошляху Каховка-Армянськ автомобіль, на якому пересувалися декілька місцевих жителів, з’їхав у кювет. Військовий зупинився, щоб надати потерпілим допомогу, але вони звинуватили його у провокуванні ДТП, після чого спричинили тілесні ушкодження.Неподалік від місця події проїжджали співробітники поліції, які патрулювали територію району. Зловмисників одразу затримали та доставили до поліції. Стан здоров’я військового тяжкий.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Херсонської області.

Зі слів затриманих, вони їхали на своєму автомобілі по трасі Каховка-Армянськ в районі села Преображенка Чаплинського району. Їх почав обганяти інший автомобіль та під час цього маневру, нібито, їх «підрізав». Після цьогоавтівка затриманих з’їхала у кювет. Поліцейські також з’ясували, що на іншому автомобілі рухався військовий. Він зупинився, щоб надати потерпілим допомогу. Але з автомобіля вийшли чоловіки, звинуватили його у ДТП та спричинили тілесні ушкодження. Неподалік від місця події проїжджали поліцейські, які патрулювали територію району. Двох зловмисників одразу затримали та доставили до поліції. Вирішується питання про обрання відносно них міри запобіжного заходу. Військового доставили до лікарні. Нині стан його здоров’я тяжкий.

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості кримінального правопорушення за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене групою осіб» (карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років). Ведеться слідство.