На Житлоселищі буде менше перебоїв з водопостачанням

7 лет назад 0

Для 900 мешканців Житлоселища на центральному тепловому пункті (ЦТП) за адресою: вул.Лугова,33 міським "Водоканалом" встановлено нові надійні та енергоекономні насоси польської фірми «Hydro-Vacuum», — йдеться у повідомленні прес-служби міського комунального підприємства.

На 90% ЦТП, що експлуатуються херсонським "Водоканалом", встановлено нове обладнання, переважно польського та італійського виробництва, що значно захищає херсонців від перебоїв у водопостачанні.

При переході вказаного ЦТП на цілодобову роботу було вже встановлено нову бустерну гідрофорну станцію з частотним перетворювачем. А тепер на заміну старим насосам продуктивністю 45 куб.м/год встановлено нові МVA50-160/1 з продуктивністю 60 куб.м/год, і, хоч насоси потужніші, електроенергії вони споживають менше.

Завдяки встановленому віброгаснику насоси працюють тихіше, а система водопостачання захищена від гідравлічних ударів та вібрацій.

Нагадуємо, що режим роботи підвищувальних установок (ЦТП) дозволяє економити електроенергію завдяки можливості переходу насосів у «сплячий режим». Якщо у мережі ніхто не використовує воду, частотний перетворювач зупиняє насоси і включає їх при необхідності у водокористуванні хоча б однієї людини.