Нацполіція Херсонщини повідомила про злочини, які сталися протягом доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 489 звернень, серед яких 110 повідомлень містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстровані 2 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, внаслідок яких 2 людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 133 адміністративних протоколи, з них 24 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

— в Бериславський відділ поліції зателефонувала 64-річна мешканка обласного центру. Жінка розповіла, що вночі невідомі злодії викрали з її подвір’я секції металевого паркану довжиною 30 метрів. За даним фактом проводиться перевірка.

— в Верхньорогачицьке відділення поліції звернувся 38-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що близько 20:00 невідомий зловмисник викрав супутникову антену, яка була розташована на стіні його будинку. За даним фактом проводиться перевірка.

— в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 24-річний херсонець. Чоловік розповів, що невідомі злодії викрали відеореєстратор та магнітолу з автомобіля «Daewoo Lanos», який він залишив на ніч біля під’їзду свого будинку. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області