Патрульні Херсона змінили ранг та рід діяльності

7 лет назад 0

Стало відомо, що херсонський патрульний працюватиме у підрозділі протидії наркозлочинності.

4 березня, під час робочої наради у Національній поліції, озвучено інформацію про 72 патрульних поліцейських України, які перейшли на службу до підрозділів протидії наркозлочинності.

Про це повідомляють в управлінні патрульної поліції Херсона.

За словами Глави Нацполіції Сергія Князєва, сьогоднішні патрульні стали першою частиною молодих мотивованих офіцерів, які готові змінити свою діяльність, пішовши на крок вище і ставши оперативником. Їм запропонували найскладнішу частину діяльності кримінальної поліції – роботу в підрозділах по боротьбі з наркотиками. За кожним із молодих оперативників закріплять досвідченого офіцера.

З Патрульної поліції Херсона до нового підрозділу перейшов один з інспекторів.

Начальник Департаменту патрульної поліції Нацполіції Євгеній Жуков зазначив, що взаємодія між патрульними та їхніми колегами, які перейшли до підрозділів ДПН, триватиме. Працівники підрозділів патрульної поліції і протидії наркозлочинності спільно моніторитимуть ситуацію щодо нелегального обігу наркотиків.

Начальник УПП у Херсоні Максим Єрмаков зазначив, що Патрульна поліція Херсона завжди готова співпрацювати з іншими підрозділами поліції, адже найголовніше завдання правоохоронців – навести порядок на вулицях.