Поліцейські зупинили автомобіль, в якому незаконно перевозили близько 300 кг риби

7 лет назад 0

Працівники Голопристанського відділення поліції отримали інформацію про те, що невідомий чоловік на автомобілі «Volkswagen Т4» буде перевозити рибу без документів. Поліцейські виставили пост поблизу м. Гола Пристань та близько 7.00 ранку зупинили даний автомобіль.

Під час огляду салону мікроавтобусу поліцейські виявили та вилучили кілька ящиків з рибою (карась, товстолоб, лящ, сом, судак) загальною вагою близько 300 кг. На місце події були викликані слідчо-оперативна група та працівники рибоохорони.

Як розповів заступник начальника Голопристанського відділення поліції Віктор Попов, 50-річний водій пояснив, що рибу нібито купив у незнайомця. Однак ніяких документів на товар у нього не було. Працівники рибоохорони рибу вилучили.

Відносно правопорушника складено адміністративний протокол за ч.1 ст.88-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення порядку придбання чи збуту об'єктів тваринного або рослинного світу, правил утримання диких тварин у неволі або в напіввільних умовах».Відділ комунікації поліції Херсонської області

Відділ комунікації поліції Херсонської області