Посвячення в ліцеїсти в Херсонському Фізико-технічному ліцеї пройшло під гаслом мрій та любові

6 лет назад 0

10 листопада в Обласному Палаці молоді відбулось посвячення у ліцеїсти Херсонського фізико-технічного ліцею.

Для цього свята ліцеїсти разом з викладачами-наставниками підготували концерт, на який запросили вчителів ліцею та батьків юних учнів. З відповідальною креативністю підійшовши до організації заходу, ліцеїсти через весь концерт-спектакль пронесли ідею фантастичного фільму «Месники», заснованого на популярних коміксах Marvel Comics про пригоди команди супергероїв, які володіють надприродними здібностями. Команда супергероїв у складі Капитана Америки, Залізного Чоловіка, Тора, Чорної Вдови та Халка, які прибули до України і були гостями концерту.

Кожен клас приготував чудовий виступ, який глядачі з вдячністю обдаровували оваціями. Разом з глядачами в залі, ліцеїсти на сцені мріяли, плили по морях, з гумором згадували цікаві ситуації навчання та відносин з батьками. Дві години концерту проминули, як одна мить.

Присягу ліцеїста приймали учні 8-9-х класів.

Свої привітання зі святом висловив і директор ліцею Микола Іванович Бабенко. Щиро, впевненно та з любовь він відзначив, що у нашої Неньки-України все буде добре, і все залежить тільки і тільки від нас.

"Людина творець своїх проблем але і творець свого щастя. Я бажаю досягти самих високих цілей, які Ви перед собою поставите, і щоб Вами пишалась країна і батьки , щоб пишалися всі на нашій планеті Земля!" — завершив свій виступ Микола Іванович.

Автор: Скоробагатько Анна