Юних херсонців запрошують до футбольної команди

7 лет назад 0

Юних футболісток і футболістів у віці від 6 до 16 років запрошують на навчання та футбольну підготовку у школі-інтернаті та СДЮСШОР «Кристал».

Проект започаткований Херсонською загальноосвітньою школою-інтернатом І-ІІІ ступенів ім. Т.Г. Шевченка Херсонської обласної ради (далі – школа-інтернат), директор Микола Рудя, спільно із спеціалізованою дитячо-юнацькою спортивною школою олімпійського резерву з футболу «Кристал» управління з питань фізичної культури та спорту Херсонської облдержадміністрації (далі – СДЮСШОР «Кристал»), директор Анатолій Жосан, та за підтримки Херсонської обласної ради.

Учні/вихованці, які пройдуть конкурсний відбір і будуть зараховані до школи-інтернату та СДЮСШОР «Кристал», здобудуть загальну середню освіту та позашкільну освіту спортивного профілю, будуть забезпечені якісним п’ятиразовим (на день) харчуванням, проживанням у теплому і світлому комфортабельному гуртожитку, можливістю підвищення футбольної майстерності під керівництвом досвідчених тренерів-викладачів на кращих спортивних спорудах міста Херсона у п’ятиразових (на тиждень) навчально-тренувальних заняттях та участі у чемпіонатах України з футболу і футзалу серед команд дівчат і юнаків усіх вікових груп.

Пріорітет при відборі на навчання віддається вихованцям міських, районних і обласних ДЮСШ із малозабезпечених та багатодітних родин. Але і всі інші юні футболістки і футболісти мають право пройти конкурсний відбір.

Віднині перспективним юним футболістам Херсонщини для підвищення своєї футбольної майстерності не треба відриватись від рідної домівки, а зовсім поруч, у своїй області, мати фундаментальну професійну футбольну підготовку.

16 серпня у середу о 10.00 у школі-інтернаті за адресою: м. Херсон, вул. Пугачова, 101 відбудеться День відкритих дверей, у програмі якого батьки та опікуни зможуть ознайомитись з умовами навчання, проживання, харчування та тренування майбутніх учнів/вихованців.

Батьки та опікуни, які не зможуть 1 серпня взяти участь у заходах Дня відкритих дверей, зможуть ознайомитись із роботою закладів, у інший час, попередньо повідомивши про дату свого прибуття для ознайомлення за телефонами +380505107845, +380951980202, +38 (0552) 43-94-06, 34-38-43, факс.26-37-79 або за електронними адресами internat101@ukr.net, zhan59@ukr.net.

Дирекція СДЮСШОР з футболу «Кристал»