Визначено переможців літніх читань – 2019

5 лет назад 0

У секторі абонемента Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки найактивніші учасники програми літніх читань «Канікули з книгою-2019» зустрілися для урочистого закриття канікулярного сезону та підведення підсумків.

Свято відбулось у стилі літературного косплею. Учасники об’єднались у дві команди, «капелюшок» та «смокінг», відповідно до назви – на дівочу і юнацьку команди, і змагались у знанні одягу літературних героїв, відгадуючи їх за втраченими елементами та аксесуарами. А ще вправлялися у знанні прислів’їв та приказок, що пов’язані із вбранням. Цікавим виявилось завдання співставити сучасну назву одягу з відповідною картинкою, а ще – намалювати і показати без слів загадковий образ. І на завершення дівчата і юнаки, переодягнувшись у різноманітні костюми, фотографувались командами.

Фіналістами програми літніх читань серед читачів сектору абонемента бібліотеки імені Дніпрової Чайки цього літа стали:

Анна Вініченко, учениця 9-А класу гімназії №6;
Заріна Теременко, учениця 5-Г класу ЗОШ №32;
Святослав Теременко, учень 9-Г класу ЗОШ №32;
Олександра Наік, учениця 6-Б класу ЗОШ №14;
Каріна Баласанова, учениця 6-Б класу ЗОШ №46;
Ярослав Авдєєв, учень 6-Б класу ЗОШ №14;
Михайло Дереш, учень 6-Б класу гімназії №3;
Дар’я С’єдугіна, учениця 5 класу ЗОШ №28.
А перемогу в підсумку здобули Аліна Глазкова, учениця 8-В класу гімназії №6, і Дмитро Татаровський, учень 6-В класу ЗОШ №46.

Та цього дня в бібліотеці перемогли, звичайно, дружба, гумор і фантазія, адже неповторне літо наших читачів було одягнене у яскраві вбрання різноманітних героїв, цікаві книги і захоплююче читання.