Владислав Мангер: «Ми відроджуємо аероклуб!»

6 лет назад 0

Сьогодні, 23 червня, свій робочий день голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер розпочав з візиту до м.Скадовськ. Привід для поїздки більш ніж значущий: відкриття злітно-посадочного майданчика «Скадовськ». Багато років поспіль аероклуб було занедбано, а майно його стало непридатним. Але більше року тому Херсонська обласна рада прийняла рішення повернути області даний об’єкт – і от урочисте відкриття.



З вітальними словами до КЗ «Обласний авіаційно-технічний спортивний клуб» Херсонської обласної ради звернувся голова ХОДА Андрій Гордєєв та місцеве керівництво. В свою чергу Владислав Мангер зазначив:

«Сьогодні ми бачимо яскравий приклад тому, як починається відродження. Півтора роки тому, коли ми почали відроджувати наш аероклуб і гучно заявили про те, що тут відновляться польоти й навчання стрибкам із парашутом, нам ніхто не вірив. Але зараз ми відзначаємо відкриття майданчика аероклубу – і це, дійсно, знакова подія. Ще багато чого тут треба зробити, а я радий, що депутати обласної ради майже одностайно підтримують цю ідею».



Наразі в клубі займаються кілька десятків чоловік віком від 17 років.

Після офіційної частини на глядачів та гостей чекали виставка зброї та техніки, стрибки із парашутом не тільки починаючих спортсменів, а й майстрів.