У Херсоні демонтують кіоски з продажу хліба

3 года назад 0

На сайті Херсонської міськради опублікували список та адреси МАФів, які вже прибрали з вулиць міста та ще збираються. І головне – демонтували самі ж власники після приписів.

Демонтували:

Власником самовільно встановленої споруди без дозвільних документів на зупинці громадського транспорту «Спорткомплекс» по вул. Шенгелія демонтовано кіоск із продажу кави.

Власником самовільного демонтовано тимчасову споруду без дозвільних документів по вул. Лавреньова, 9.

Спеціалістами інспекції надано вимогу власнику фургону причепа щодо самовільного демонтажу зазначеної споруди. Станом на 26 квітня, власник самовільно демонтував фургон причеп та привів територію під тимчасовою спорудою до належного санітарного стану по вул. Філатова, в районі будинку 32.

Власником самовільно встановленої споруди без дозвільних документів демонтовано об’єкт на Лавреньова, 8.

Власником самовільно встановленої споруди без дозвільних документів демонтовано об’єкт на просп. Святих Кирила та Мефодія,19.

Власником самовільно встановленої споруди без дозвільних документів демонтовано об’єкт на вул. І.Кулика, 139.Також опубліковано список 14-ти ТС, які підлягають демонтажу згідно з рішенням виконкому від 28 квітня. Це кіоски з продажу хліба та поповнення рахунків мобільного (їх найбільше), споруди, де продають напої, літній майданчик тощо на різних вулицях Херсона.