У Херсоні відбувся фестиваль дитячої творчості «Ми все можемо»

6 лет назад 0

Вчора у Херсоні відбулася подія, яка дуже важлива не тільки для її учасників, але й для усіх містян — гала-концерт відкриттого XXV фестивалю дитячої творчості "Ми все можемо". 

"25 років поспіль, незважаючи ні на що, Почесна жителька Херсона Корчагіна Катерина Борисівна, проводить цей форум "особливих" діток. Часи були різні і можливості теж були відносно життю країни. До війни Фестиваль був Всеукраїнським, тепер регіональний. Але всі, хто дотичний до цього дійства, сподіваються на краще та очікуємо що "ну от наступного року точно знову знайдемо кошти прийняти гостей", — зазначили у громадській організації "Центр "Софія".

Цього року фестиваль підтримала міська влада. На проведення заходу були виділені кошти з бюджету громади міста, тому організаторами не потрібно було "збирати гроші на дітей", відзначили активісті громадської організації.

"Свято відбулося і дуже хочеться вірити, що у нього буде продовження. Дуже сподобалось що ШГП привітала діток та в залі були здорові дітлахи", — продовжують організатори.

Переможницями такого особливого фестивалю стали Катерина Демковець, Дарина Мусатова та Діана Андрєєва.