У Херсоні зустрілась маленька родина

7 лет назад 0

У Херсонському обласному будинку дитини перебуває чудовий малюк Віктор, йому виповнилось лише 10 місяців, але він вже намагається робити перші кроки і має надзвичайно гарне кучеряве волосся. Малюк навіть не здогадувався, що сьогодні на нього буде чекати зустріч з рідними братами та сестричками – а в нього їх п’ятеро! Маленький Віктор має двох старших братів – Сергія та Юрія, та трьох маленьких сестричок – Вікторію, Дар’ю та Галинку.

Вилучені органом опіки та піклування з сім′ї через складні життєві обставини, що загрожували їхньому здоров′ю та життю, протягом 10 місяців старші діти перебувають у Центрі соціально-психологічної реабілітації Херсонської обласної ради, і весь цей час дуже хотіли зустрітися з своїм наймолодшим братиком. Вони пам’ятали його ще крихітним немовлям, якого треба було доглядати, бо «мама десь пішла», тож зустріч була надзвичайно зворушливою.

Міцні дитячі обійми, спогади про те «як двічі впустили» і гаряче бажання більше ніколи не розлучатися, а ще мрія про те, що одного щасливого дня за ними прийдуть нові тато і мама, і тоді всі вони, шестеро рідних, зможуть бути разом. Тож сьогодні, маленький Віктор вперше за багато місяців міг гратися з рідними братами і сестрами, кататися на гойдалках, сидіти на руках та відчувати як міцно його тримає за руку старший брат і сміливо робити з ним свої перші кроки.

Таку зустріч влаштували для Віктора і його братиків і сестричок спеціалісти служби у справах дітей Дніпровської районної у м. Херсоні ради, яка зараз займається пошуком родини для цих дітей, за підтримки адміністрацій Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та Будинку дитини Херсонської обласної ради.