У Херсонській області прикордонники виявили «BMW» з підробленими документами

7 лет назад 0

Прикордонники Херсонського загону на адмінмежі в черговий раз попередили спробу незаконного ввезення автомобіля на материкову частину України з окупованого Криму. Про це повідомляє прес-служба Херсонського прикордонного загону Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Так, до контрольного пункту в’їзду-виїзду «Каланчак» на автомобілі «BMW» прибув 36-річний громадянин України, який направлявся з Армянська до Херсона. Під час перевірки наданих документів прикордонники встановили, що довіреність на право керування та володіння транспортним засобом можливо підроблена, адже в Єдиному реєстрі соціальних бланків та матеріальних документів за реєстраційним номером наданої довіреності облікований інший документ.

По даному факту прикордонники проінформували Каланчацький відділ Національної поліції та направили повідомлення про можливий факт кримінального правопорушення за статтями 358 та 366 КК України.

Після проведення правоохоронцями оперативно-слідчих дій автомобіль залишився на території КПВВ на спеціальному майданчику, а громадянина встановленим порядком пропустили на материкову частину України.