У Новій Каховці поліцейські затримали раніше судимого, який обікрав жінку

4 года назад 0

Жертвою злочину стала 38-річна жителька міста Нова Каховка. Вона повідомила поліцейським, що опівночі поверталася додому, була у стані алкогольного сп’яніння. Раптом їй стало зле і вона втратила свідомість. Коли прийшла до тями, то виявила відсутність мобільного телефона та золотих прикрас. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники Новокаховського відділу поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів, переглянули відео з камер відеоспостереження. Під підозру потрапив 30-річний місцевий житель, раніше судимий за майнові злочини. Під час проведення санкціонованого обшуку у нього вдома виявили мобільний телефон потерпілої, а золоті прикраси, за його словами, він здав у різні ломбарди.

Зловмисник пояснив, що вночі побачив на вулиці жінку без свідомості і вирішив скористатися ситуацією. Він забрав у неї особисті речі та втік.

Нині зловмиснику повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч.2 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України (карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк).