Успішний старт-2018: місцеві бюджети Херсонщини отримали третину мільярда гривень податків

6 лет назад 0

За підсумками першого місяця 2018року платники податків Херсонської області перерахували до місцевих бюджетів податкових платежів майже на 54 млн. грн. або 22% більше, ніж у січні минулого року. Надходження до бюджетів місцевих громад Херсонщини сягнули 297,5 млн. гривень.

Майже дві третини з них — 181,4 млн. грн. або 61%, отримали місцеві громади Херсонської ОДПІ (Херсонське, Білозерське, Голопристанське, Каланчацьке, Скадовське, Олешківське та Чаплинське відділення). При цьому, 120 млн. грн. або 60% від зазначеної суми перерахували платники податків обласного центру.

Уже традиційно, три наймасовіше сплачувані податки складають більше 92% від усіх податкових надходжень місцевих скарбниць — це податок на доходи фізичних осіб, єдиний податок та плата за землю.

Фіскальна служба Херсонщини завдячує усім платникам податків та громадянам області, які сумлінно розпочали сплачували податки та збори у новому 2018 році. Насамперед, це інвестиції кожного свідомого бізнесмена в добробут і розвиток нашої області та повноцінне фінансування соціальних проектів та програм розвитку місцевого самоврядування таврійського краю!

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області