За вбивство дівчини житель Херсонщини засуджений на 10 років ув’язнення

6 лет назад 0

Жертвою вбивства стала 19-річна дівчина. Вона відмовила односельцю у близьких стосунках і він помстився їй, вдаривши ножем у живіт. Поранену дівчину виявили її родичі, яким вона встигла повідомити ім’я зловмисника. Потерпіла померла дорогою в лікарню. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Оперативники затримали підозрюваного упродовж доби, він переховувався в одному з будинків. Затриманим виявився 22-річний односелець потерпілої, раніше судимий за крадіжки, грабежі та угон. Зі слів зловмисника, він неодноразово пропонував дівчині близькі стосунки, але вона відмовляла. Через це під час випадкових зустрічей на вулиці він висловлювався на адресу дівчини нецензурною лайкою. У ніч скоєння злочину раніше судимий напився та вирішив помститися односелиці. Він пішов до неї додому і дочекався, коли вона вийде надвір. Чоловік вдарив дівчину ножем у живіт, після чого втік та переховувався.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.