25 жовтня — ти обираєш, ти впливаєш, ти контролюєш. Перша десятка кандидатів в депутати Херсонської облради від «Слуги Народу»

3 года назад 0

За майже 30 років незалежності ми так і не розпочали будувати Україну. Тепер у нас з`явився реальний шанс обрати людей, яких ми знаємо, які живуть поруч з нами і які працюватимусь для нас. 

Спроможні громади, чітка стратегія розвитку для кожного регіону, нова політика, яка спирається на думку громадян. Менше ніж за тиждень, 25 жовтня відбудуться перші місцеві вибори в історії країни, коли люди зможуть проголосувати за незалежність від місцевих кланів і право вирішувати, яким буде їхній регіон.

Нова команда у владі на чолі з Президентом Володимиром Зеленським створила передумови для розвитку громад: 

  • ухвалено законодавство про децентралізацію — громади отримали кошти, повноваження й землю;
  • розпочато «Велике будівництво» — безпрецедентний для України проєкт з ремонту автошляхів, створення освітньої, спортивної, медичної інфраструктури по всій країні;
  • громади отримали у власність землі, які раніше належали державі, отже, й додаткові можливості для розвитку;
  • уже створили й створюють механізми, за допомогою яких громада зможе контролювати місцеву владу не раз на п’ять років, а кожного дня. Зокрема, ухвалили норму, згідно з якою депутата можна буде відкликати за ініціативою громади.

Продовження цих змін на рівні кожної громади залежить від того, чи порозуміється місцева та центральна влада. Саме тому важливо, щоб більшість у міських та обласних радах, міські голови, інші представники місцевої влади були з тієї ж команди, що й народні депутати, урядовці, очільники державних органів — з команди Президента Зеленського. 

Жодного важливого рішення не ухвалюватиметься без згоди громади. У день голосування 25 жовтня, ми матимемо шанс долучитися до вирішення всеукраїнських, загальнонаціональних питань, взявши участь у президентському опитуванні. Його проводитимуть на виході з виборчих дільниць. Президент Зеленський запропонував українцям дати відповідь на п‘ять запитань. Ваш голос може вплинути на те, чи отримуватимуть корупціонери довічні терміни у в‘язниці, чи треба створювати вільну економічну зону на підконтрольній частині Донбасу, знижувати кількість депутатів Верховної Ради до 300, легалізувати канабіс для медичних потреб тяжкохворих і підіймати питання виконання Будапештського меморандуму.

Сьогодні настав час змін, коли ви повинні обрати гідних людей, які не брехатимуть і не будуть красти. Ці люди — в списках партії «Слуга Народу».
Перша десятка кандидатів у депутати Херсонської обласної ради від партії «Слуга Народу»:

1. Соболевський Юрій Валентинович, голова Херсонської обласної організації політичної партії «Слуга Народу»
2. Самойленко Олександр Степанович, Заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації
3. Репілевський Данило Едуардович, директор ТОВ «Агробізнес»
4. Гондарева Галина Вікторівна, директор Каховської ЗОШ І – ІІІ ступенів №4
5. Паламарчук Оксана Олександрівна, директор Комунальної установи «Медичний пансіонат «Медик»
6. Федак Олег Павлович, директор Херсонської верфі ТОВ «Смарт Мерітайм Груп»
7. Прудивус Василь Петрович, головний будівельник Херсонської верфі ТОВ «Смарт Мерітайм Груп»
8. Ковальов Юрій Іванович, директор Державної установи «Херсонський виробничо-експериментальний завод по розведенню молоді частикових риб»
9. Кубатко-Писаренко Юлія Володимирівна, самозайнята особа
10. Щастлива Вікторія Сергіївна, секретар Іванівської селищної ради

Буде так, як вирішиш ти! Полина Светлова