Херсонка: «Дуже боляче і неприємно було 9 травня спостерігати за станом Міського парку» (фото)

7 лет назад 0

Нарікання на стан парків у херсонців — болюча тема. В одній із соцмереж наша читачка звернулась на сторінку 0552 із таким повідомленням:

"Дуже боляче і неприємно було 9 травня спостерігати за станом Міського парку в Херсоні (колишній Шевченківський). Мало того, що деякі лавочки були розламані — цілком можливо, що це сталось саме сьогодні і вцілому вони були готові до масових гулянь", — пише жінка.

Також читачка, що захотіла залишитись анонімною, відзначає надто високу нескошену траву у міському парку, що доходить до колін, а у деяких місцях і до пояса:

"На фото дуже добре видно висоту трави у порівнянні з лавочками та невеличким клаптиком, де її все ж таки покосили. І це не якийсь віддалений район — це центр міста, у кількох метрах від меморіалу "Слава Україні!" (вихід з парку у бік вулиці Перекопської). Покосити траву чи то часу, чи то коштів у КП "Парки Херсона" не вистачило, а от зробити капітальний ремонт адміністративного приміщення, де знаходиться комунальне підприємство, на 155881,76 грн. вистачило всього", — зазначає жінка.