Лікарі та промисловці. Кого обиратимуть голопристанці 25 жовтня?

4 года назад 0

Керівник  Голопристанської філії  Державної продовольчо-зернової корпорації України Голопристанського елеватору Сергій Васильєв представив команду, з якою іде на місцеві вибори.
Кандидат на посаду голови Голопристанської ОТГ Сергій Васильєв об’єднав тих голопристнаців, хто прагне створити місто майбутнього в якому підростаюче покоління чекатимуть перспективи та розвиток, а не зубожіння.

До команди «ЗА МАЙБУТНЄ» Голої Пристані увійшов завідувач терапевтичним відділенням КП «Голопристанська ЦРЛ» Веіс Усеінов.

«Я вірю у майбутнє наших людей, хочу створювати щасливе майбутнє наших дітей. Тому буду працювати, формуючи сучасну медицину для всіх нас», — наголошує Веіс Усеінов.

Без здорового населення немає майбутнього, переконана лікар-отоларинголог Альона Кричкевич, яка також долучилася  до політичної сили «ЗА МАЙБУТНЄ».  

У команді також директор Голопристанського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Олександр Бурковський, який вже успішно розвиває спортивну галузь Голої Пристані.

Безпечне майбутнє місту обіцяє Віктор Фисуненко – начальник Голопристанського районного відділу ДСНС України в Херсонській області.

Команда Сергія Васильєва об’єднала соціально-активних та дієвих містян, які не були пов’язані з політикою, проте добре знають всі найболючіші питання у місті, які слід вирішувати негайно.
Полина Светлова