Жодної дестабілізації чи реалізації кремлівського плану «Шатун» у Верховній Раді не буде, — Андрій Парубій

7 лет назад 0
Голова Верховної Ради, представник партії «Народний фронт» Андрій Парубій заявив, що не допустить реалізації в Україні кремлівського плану «Шатун» із дестабілізації ситуації, зокрема, у стінах парламенту.

Так він відреагував на конфлікт між депутатами за участі голови фракції «Опозиційний блок» Юрія Бойка під час засідання Погоджувальної ради.

«Це, я переконаний – замовлення ззовні для того, щоб ослабити нашу державу. Представники тієї ж політичної партії, яка завела Україну в цю кризу, намагаються перетворити звичайну робочу нараду на майданчик для дестабілізації», — обурився Парубій.

«Я, як Голова парламенту, цього не дозволю. Не буде ніякої дестабілізації, не буде ніякого «Шатуна» у Верховній Раді», — наголосив Андрій Парубій.

Більше того, Голова парламенту невідкладно дав доручення Комітету з питань регламенту розібрати ситуацію, яка виникла між народними депутатами під час Погоджувальної ради.

«Регламентом передбачені різні форми покарань за подібну поведінку, і я переконаний, що ми гуртом повинні дати оцінку і не допустити подібних речей надалі. Це моя чітка позиція», — заявив голова парламенту.