Донор — це благородно і справді — від серця

4 года назад 0

Як зазначила на урочистій церемонії нагородження директор Херсонського обласного центру служби крові Ганна Лагутіна, немає тіснішої і ближчої допомоги для хворого чи того, хто втратив кров через раптовий нещасний випадок, ніж коли з ним людина ділиться власною кров'ю!
Але, бувають випадки, коли є бажання, є донори, проте виникають певні матеріальні проблеми. І тоді без спонсорської підтримки не обійтися: "Громадська платформа Юрія Рожкова "Добро переможе" — наші давні шефи і друзі! Вони "одягли" виїзну бригаду служби, щоб ті не замерзали взимку, подбали і про обігрів донорів із сільської місцевості якісними ковдрами.
Бува, приїздиш в населений пункт, а там світла немає… І тут теплі покривала так виручають! Важливі й заохочувальні подарунки для нових та постійних донорів. Низький уклін усім меценатам як з Громадської платформи "Добро переможе", так і з Міжнародних фондів, що із-за кордону сюди передають необхідні речі. Ви — надзвичайні люди. Дякуємо!"
Отримуючи колективну подяку, Юрій Рожков зазначив: "Найдорожче — це розуміння того, що десь врятовані серця продовжують битися, люди — жити, любити і творити добро навзаєм!"
Громадська платформа "Добро переможе" вже багато років підтримує усіх, хто готовий поділитися часточкою своєї крові для порятунку життя інших людей. А ще родина Юрія Рожкова, його колеги і друзі часто самі здають кров, розширюючи коло донорів.