ГК «Нафтогаз України» розіграє 150 газових пакетів для нових клієнтів

3 года назад 0

ГК «Нафтогаз України» пропонує всім новим споживачам взяти участь в Акції «Газ для Вас» та отримати шанс виграти один зі 150-ти газових пакетів:

  • 50 пакетів по 50 куб.м. в категорії «Газ для приготування їжі»
  • 50 пакетів по 100 куб.м. в категорії «Газ для приготування їжі та підігріву води»
  • 50 пакетів по 1000 куб.м. в категорії «Газ для опалення»

За умовами акції, потрібно подати заявку на приєднання до  ГК «Нафтогаз України» до 30.09.2020 включно. Зробити це можна на сайті www.gas.ua в розділі «Стати нашим клієнтом». ОБОВ’ЯЗКОВО: при оформленні заявки на приєднання потрібно ввести промокод GASUA2020. 

Нагадуємо, що до заявки потрібно додати: копії паспорта, ІПН, права власності або розпорядження житлом (довіреність) та платіжки за розподіл газу, де міститься EIC-код. 

22 жовтня ГК «Нафтогаз України» проведе розіграш газових пакетів за допомогою random.org серед нових клієнтів, які використали при реєстрації промокод GASUA2020.

Нагадаємо, що у вересні ГК «Нафтогаз України» пропонує для своїх клієнтів два тарифні плани: «Місячний» — ціна 4,70 грн/куб.м. та «Річний» — ціна 5,24 грн/куб.м (діє з 16.09.2020).

ГК «Нафтогаз України» є підрозділом Групи Нафтогаз, який займається реалізацією природного газу для населення. Зараз компанія займає приблизно 2% ринку поставок газу побутовим споживачам (фізособам). Тарифи «Місячний» та «Річний» доступні тільки для тих, хто має з компанією укладений договір на поставку газу.

Варто зазначити, що ціна газу у ГК «Нафтогаз України» в середньому на 15% нижча, ніж у більшості інших постачальників газу.