Грабіжники обчистили домівки херсонців: брали техніку, ювелірні вироби та гроші різних валют

5 лет назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 494 заяв і повідомлень, серед яких 132 заяви з ознаками кримінального правопорушення.

Зареєстровано 1 ДТП з постраждалими, в наслідок яких 1людина отримала травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 78 адміністративних протоколів, з них 2 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини звернулась 82-річна мешканка обласного центру. Пенсіонерка розповіла, що дві незнайомі жінки, під приводом продажу цукру, проникли в її квартиру, звідки скоїли крадіжку грошей в сумі 9000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 53-річний  мешканець с. Степанівка. Чоловік розповів, що невідомі проникли в його будинок, звідки викрали побутову техніку, ювелірні вироби, гроші в сумі 1500 доларів США та 15000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В чергову частину Скадовського відділення поліції надійшло повідомлення від 57-річної мешканки міста. Жінка розповіла, що за невідомих обставин з її банківської картки зникли гроші в сумі 13000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області