Херсонські поліцейські склали 1,3 тисячі протоколів на порушників карантину

4 года назад 0

На сьогоднішній день Херсонщина залишається в «зеленій зоні». Однак, кількість громадян, інфікованих на COVID-19, особливо в обласному центрі, зростає щодня. Інформуємо, що поліція області продовжує контролювати дотримання протиепідемічних заходів задля запобігання подальшого розповсюдження коронавірусу. Щоденно для здійснення перевірок заступають спільні рейдові групи з числа поліцейських, представників зацікавлених державних служб та представників громадських формувань.
Під час рейдів правоохоронці відпрацьовують громадські місця, транспорт, заклади харчування, ринки та перевіряють дотримання карантинних вимог із запобігання поширенню вірусу COVID-19.
За словами заступника начальника обласного главку поліції Дениса Захарченка, від початку запровадження карантинних обмежень і до сьогодні поліцейські Херсонщини склали 1304 адміністративні протоколи за ст. 44-3 КУпАП (порушення правил щодо карантину людей).
Шановні громадяни! Поліція Херсонщини рекомендує дотримуватися рекомендацій МОЗ із запобігання поширенню COVID-19: носити маски в громадських місцях, користуватись антисептиками та тримати соціальну дистанцію. Нагадаємо, що порушення карантинних вимог тягне за собою не тільки адміністративну, а й кримінальну відповідальність. Тож просимо усіх неухильно дотримуватись обмежувальних заходів. Бережіть себе та близьких!
Відділ комунікації поліції Херсонської області