Херсонській Атлантиді потрібен чарівник

4 года назад 0

Коли півгодини твій тролейбус не може проїхати кілька метрів через стрімкі водні потоки і дощ, який і не думає завершуватись, починаєш занурюватись у роздуми. Періодично їх переривають краплі води, які падають на голову, за комір чи ногу зі стелі все того ж немолодого рогатика…
Херсон активно намагається розвивати туризм і усіляко заманювати гостей. Байдарками і плавнями вже нікого не здивуєш. А як щодо подорожі до Атлантиди? Бо саме на міфічний острів перетворюється Херсон ледь не після кожної зливи.
Ось сходами розливаються знамениті «херсонські водоспади» із води та бруду.
Ушакова та Кулика перетворюються на повноцінні притоки Дніпра. А дістатись кудись можна хіба що на підводному човні або байдарці. Люди не можуть потрапити додому, життя паралізоване! Таким запам’ятається херсонцям вечір середи, 30 вересня. Сумніваюсь, що саме про таку дощову апокаліптичну стабільність ми всі мріяли.
У одному з міст Нової Зеландії офіційно працює чарівник. Чи є у нього надприродні здібності – невідомо, але 10 тисяч доларів на рік за свою працю він отримує. Так от, мабуть, саме чарівник потрібен і нашому місту. Завдяки своїй магічній паличці або бубну, або ще чомусь він буде чистити ливнівки, ремонтувати дороги, оновлювати міський автопарк, боротись з амброзією, безпритульними собаками тощо.
Хоча стоп, у нас вже є подібні чарівники, і не один! Міський голова, депутатський корпус, комунальні служби. Але в них, мабуть, якась інша магія або щось трапилось з чарівними паличками… Але все можливо змінити! Для цього варто 25 жовтня обрати правильних чарівників!
А поки взувайте гумові чоботи та «насолоджуйтесь» видами херсонської Атлантиди.
Олена ПІМЕНОВА