Ігор Колихаєв привітав херсонських дітей на творчому конкурсі

4 года назад 0

Стильні, радісні, чарівні та унікальні – це все про маленьких херсонців. Як справжні моделі та артисти, вони сяють на сцені та гідно борються за титули.
Благодійний фонд Ігоря Колихаєва «Нам тут жити» приділяє увагу підростаючому поколінню, реалізує проєкти, відкриває спортивні та дитячі майданчики, підтримує заходи, завдяки яким діти розкривають свої таланти.
Меценат та лідер партії «Нам тут жити» Ігор Колихаєв вважає, що діти потребують від дорослих в першу чергу любові та турботи. Тож працювати потрібно на результат, аби забезпечити безхмарне майбутнє підростаючому поколінню.
« Все, що ми — дорослі — робимо в цьому житті, ми робимо для вас, діти! Ви — найкращі, найталановитіші і найкрасивіші! А ще ви цілеспрямовані і хочете бути успішними, раз берете участь в конкурсах і фестивалях! Бажаю вам перемог.
А вам, шановні батьки, хочу сказати дякую за талановитих дітей, за вашу увагу до їх розвитку та майбутнього. Ваші діти — це майбутнє Херсона! Давайте будувати красивий, комфортний Херсон разом! Адже нам тут жити! », — наголосив Ігор Колихаєв, звертаючись до присутніх на творчому конкурсі.
Подію липня 2020 організувала креативна молода команда Luck Project. Юні таланти демонстрували свої вміння триматися на сцені та артистичні здібності.
За матеріалами БФ «НАМ ТУТ ЖИТИ»