Квартири херсонців обкрадають через вікно

5 лет назад 0

Упродовж 18 квітня до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 525 заяв і повідомлень, серед яких 121 заява з ознаками кримінального правопорушення.

За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та Управління патрульної поліції склали 145 адміністративних протоколів,  з них 6 — за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

В Голопристанське відділення поліції  надійшло повідомлення від 38-річної місцевої жительки. Жінка розповіла, що  її знайомий незаконно заволодів скутером.  За даним фактом проводиться перевірка.

В Єдиний центр 102 поліції Херсонщини  надійшла заява від 57-річної місцевої жительки. Жінка розповіла, що невідома особа зняла з її банківської картки 7000 гривень. За даним фактом проводиться перевірка.

В Єдиний центр 102 поліції Херсонщини надійшло повідомлення 28-річного херсонця. Чоловік розповів, що невідомий, через вікно, проник в його квартиру, звідки викрав два ноутбуки. За даним фактом проводиться перевірка.

         Відділ комунікації поліції Херсонської області