На Херсонщині внаслідок російських атак пошкоджено понад 30 інфраструктурних об’єктів, поліція фіксує наслідки

2 месяца назад 0

Минулої доби війська рф обстрілювали правобережжя Херсонської області з реактивних систем залпового вогню, мінометів, артилерії, застосовували БпЛА. На щастя, постраждалих серед цивільного населення немає.

Про це повідомляє пресслужба поліції Херсонської області.

Від ворожих комбінованих атак потерпали Херсон, Садове, Понятівка, Придніпровське, Берислав, Вірівка, Михайлівка, Новоберислав, Червоний Маяк та Дудчани.

У Херсонському районі поліція зафіксувала пошкодження 31 об’єкту: 5 багатоповерхових та 2 приватних будинків, магазину, 2 кафе, гаражних приміщень та 19 транспортних засобів, серед яких автомобіль поліції.
В результаті артилерійського обстрілу Понятівки пошкоджено приватний будинок та магазин.

Під артилерійським вогнем противника перебували і Дудчани, там пошкоджено приміщення закладу харчування. У Антонівці артилерійський снаряд пошкодив приватний будинок.

По обласному центру ворог гатив з артилерії, завдавав ударів по всіх районах міста. Зафіксовано пошкодження 5 багатоповерхових будинків, приміщення кав’ярні та 4 автомобілів, серед яких службовий автомобіль поліції.

На місцях російських атак працювали всі профільні служби, які ліквідовували та документували наслідки обстрілів.

За минулу добу поліція відреагувала на 207 заяв і повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 12 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.