Куди в Херсоні поскаржитись на домашнє насильство

4 года назад 0

Для цього у Херсоні запрацювала цілодобова Гаряча лінія на базі Денного центру для постраждалих від домашнього насильства.
Центр відкрили у 2019-ому у межах проекту "Протидія гендерно-зумовленому насильству через створення Кризового центру для постраждалих від домашнього насильства". У центрі допомагають жінкам, які потерпають від домашнього насильства та знаходяться у зоні високого ризику.
В умовах пандемії саме жінки стають найуразливішою категорією і потребують спеціалізованих послуг, адже перебувають в ізольованих умовах зі своїм агресором або вимушені порушувати карантинні заходи у пошуку прихистку для убезпечення власного життя та здоров’я. У центрі їм надають комплекс соціальних, юридичних та психологічних послуг.
Проєкт створення цілодобової Гарячої лінії на базі Денного центру впроваджується ГО «Ліга соціально відповідальних жінок» у партнерстві з Херсонським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Управлінням соціальної політики Херсонської міської ради.
Запуск цілодобової Гарячої лінії для постраждалих від домашнього насильства, став можливим завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).Телефон цілодобової Гарячої лінії для постраждалих від домашнього насильства 0 800 30 77 30
Спілка жінок Херсонщини