На Херсонщині поліцєйські провели профілактичні бесіди для учнів

7 лет назад 0

На даний момент на території Бериславського району проходить загально профілактичне відпрацювання, під час якого Сектор реагування патрульної поліції Бериславського ВП ГУНП в Херсонській області, посилено відстежують злочини та правопорушення вчинені щодо дітей та самим неповнолітніми.

В період відпрацювання СРПП відвідали загальноосвітні навчальні заклади на території Бериславського району та провели з школярами профілактичні бесіди про неприпустимість вчинення правопорушень, дотримання правил дорожнього руху, нагадали основні правила безпечної поведінки в побуті та за його межами. Вартові доріг в цікавій та доступній формі розповіли дітям про правила дорожнього руху та необхідні навички безпечної поведінки на вулиці й дорозі. Особливу увагу звернули на правила поведінки на дорогах, пішоходних переходах та тротуарах, поблизу проїзної частини, необхідності носити світловідбиваючі стрічки на одязі, дотримання правил їзди на велосипеді.

Під час зустрічі правоохоронці намагалися закласти у свідомість дітей механізм безпечної поведінки на дорозі, самоконтроль та законослухняність.