На Херсонщині тиждень фізичної культури розпочали малюки

3 года назад 0

Освітньо-виховний процес в Чаплинському ЗДО №1 «Вишенька» розпочався Тижнем олімпійських ігор, присвяченим Дню фізкультури іспорту. Інформують у facebook на сторінці Чаплинська ТГ, Херсонська область, Каховський район.
Протягом усього тижня малюки під час занять, режимних моментів, бесід дізнавалися про важливість занять спортом для зміцнення власного здоров´я, про видатних спортсменів України, їх досягнення, переглядали відеофрагменти із пара олімпіади 2020 в Токіо.
Проводились різноманітні спортивні ігри, вправи, загартувальніпроцедури, які сприяли збереженню та зміцненню здоров´я малюків.
Та найбільш цікавою була участь дітей в Олімпійському дні «Мандрівка в країну Спортляндію», під час якої вони самі брали участь в малих олімпійських іграх, розроблених для кожної вікової групи.Веселі старти, естафети, змагання з різними казковими героями принесли для дошкільників задоволення та бадьорий настрій.
Не обійшлося і без олімпійських нагород – кожен учасник з гордістю демонстрував батькам свою першу олімпійську нагороду. І байдуже, що вона власноруч виготовлена фізкерівником із паперу.