Наші у Роттердамі: курсанти Херсонської державної морської академії відвідали форум Europort 2019

4 года назад 0

У портовому місті Роттердамі з 5 по 8 листопада 2019 року проходив 39-й Міжнародний галузевий форум Europort 2019 — провідний майданчик для зустрічей судновласників, риболовецьких компаній та представників найбільших портів.

На захід потрапили тридцять українських студентів морських і транспортних вузів які стали переможцями масштабного освітнього проєкту «Морська справа», який кілька років поспіль реалізує благодійний Фонд Бориса Колесникова.

У виставці взяли участь понад 1 100 експонентів з 45 країн світу.

Форум відвідали 30 000 чоловік, серед яких були курсанти факультету судноводіння Херсонської державної морської академії Олександр Баранов (гр. 161М), Ілля Проданець (гр. 121), та курсант Морського коледжу ХДМА Кирило Сорокін (гр. К-131).   Про це повідомляють на офіційній сторінці у ХДМА у Фейсбуці. 

 

Курсанти разом з Президентом Фонду Борисом Колесніковим відвідали виставку морського і річкового транспорту Europort 2019, познайомилися з новинками і досягненнями морської галузі, поспілкувалися зі старшими колегами, оглянули термінали порту і зустрілися з представниками компанії ЕМО- найбільшого суховантажного терміналу в Європі.

Чотири насичених дня в Нідерландах дали можливість юним морякам зануритися в професійну атмосферу, перейняти передовий досвід, пройти практичне навчання та ознайомитися з останніми досягненнями і тенденціями глобальної морської галузі.