Павло Потоцький привітав зі святом мужності, честі й доблесті

4 года назад 0

Привітання голови Олешківської районної ради Павла Потоцького з Днем захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва:
Дорогі захисники України, шановні жителі Олешківського району!
Прийміть найкращі побажання і щирі поздоровлення з Днем захисника України – святом мужності, честі й доблесті, стійкості й шляхетності, святом гідних і сильних чоловіків. У цей день ми із вдячністю та гордістю згадуємо героїчну нашу історію, вшановуємо боронителів рідної землі за їх безсмертний подвиг.
Це свято відзначається 14 жовтня — в день святої Покрови Пречистої Богородиці, одночасно з Днем козацтва, адже козацтво – звитяжна історія і велика гордість нашого народу, душа України, її надія і оберіг, а Божа Матір є заступницею і покровителькою Українського козацького війська, яка оберігала і надавала воїнам сили у боротьбі з ворогом.
У цей величний день ми просимо Пресвяту Богородицю взяти під своє покровительство усіх захисників України. Подарувати їм гарну долю, міцне здоров’я, довголіття, а найважливіше – можливість виконувати свій обов’язок у мирній та процвітаючій Україні. Слава Україні!
Павло ПОТОЦЬКИЙ Голова Олешківської районної ради