На Херсонщині провели спортивні змагання всупереч поганій погоді

3 года назад 0

Незважаючи на похмуре небо та дощ, у суботу, 18 вересня 2021 року, у Каланчаці відсвяткували День селища. Традиційно цього дня проводяться спортивні змагання за участі місцевих любителів спорту та гостей з навколишніх населених пунктів. Інформує Каначацька громада на своїй сторінці у Фейсбук, посилаючись на Відділ освіти, молоді та спорту, культури та туризму селищної ради.
Спортивне дійство розпочалося на стадіоні «Юність», де зібралось чимало людей для участі у змаганнях з міні-футболу, в якому брали участь не тільки місцеві, а й команди з навколишніх сіл – с. Олександрівка, збірна сіл Роздольне та Новокиївка, «Освіта» та «Каланчацький» з смт Каланчак, Гаврилівка Друга, с. Пребраженка.
Місія змагань – об’єднати і залучити якомога більше сільських жителів навколо спортивних подій, культивувати здоровий спосіб життя та виховувати сильну та здорову націю.
Паралельно на волейбольному майданчику відбувались змагання з пляжного волейболу серед жінок, участь у яких взяло шість команд Каланчацької ТГ з с. Олександрівка, с. Роздольне, смт Каланчак – «Однокласники», ДЮСШ, «Фаворит».
З вітальним словом до присутніх звернувся перший заступник селищного голови Олег Водка, побажавши всім учасникам змагань перемоги, гарного настрою та міцного здоров’я.
Щирі емоції, азарт та жага до перемоги, перетворили футбольне поле на «гладіаторську арену», а волейбольний майданчик – похмуру днину на спекотний та видовищний «ринг».
За підсумками змагань перше місце у змаганнях з міні-футболу здобула команда «Каланчацький». Дещо поступились вправністю, посівши друге місце, футболісти збірної сіл Роздольне та Новокиївка. Бронзовим призером змагань (ІІІ місце) стала команда «Освіта» (смт Каланчак).
Найкращими серед волейболісток стала команда с. Олександрівка, посівши І місце, ІІ місце здобула команда «Однокласники» та ІІІ місце посіла команда ДЮСШ (смт Каланчак).
Змагання дійсно були святом здоров’я та здорового способу життя. Учасники прагнули до високих спортивних показників, виявили свої чудові фізичні здібності.