Потягів на курорти Херсонщини побільшає

4 года назад 0

З початку липня поїздів до Новоолексіївки — вузлової станції у Генічеському районі – стане більше. Наразі ж їх лише два: з Харкова і Києва. Про додаткові напрями повідомляє сайт «Укрзалізниці».
Отже, крім двох столиць, з 4 липня можна буде доїхати до Івано-Франківська (по парних), з 6 липня — до Дніпра і Кривого Рогу (також по парних). На 10,12 і 14 серпня призначено потяг Генічеськ — Львів.
Тож мешканці Генічеська і Арабатської Стрілки сподіваються, що додаткові потяги стануть підмогою у проведенні курортного сезону. Поки ж деякі з них до нього… лише готуються.
Людей, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, дійсно менше. Не допомогло і відновлення автобусного сполучення. За словами начальниці Генічеської автостанції Євгенії Меркур’євої , пасажиропотік у порівнянні з червнем-2019 менший у рази.
Однак відпочивальники їдуть на море власними автівками.
«Сезон таки почався, — говорить власник сафарі-парку на Арабатській Стрілці Олексій Гетта. — Хто б там що не казав».
За словами Олексія Сергійовича, на його тварин заходять подивитися діти і дорослі (вікова категорія — від року до сімдесяти) з Київської, Кіровоградської, Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької та інших областей.
«У окремі дні людей менше, ніж минулоріч, в інші —— так само», – додає Олексій Гетта.
Ціни на відвідання сафарі-парку, як і на проживання у приватному секторі, поки тримаються на рівні минулого року.
Андрій БЕЙНИК Новий день