Прокинувся вранці дуже відомим, — депутат Олександр Ложичев

4 года назад 0

Нагадуємо, що вчора відбулося чергове пленарне засідання сесії міської ради, де депутати знову ж таки не впоралися з прийняттям міського бюджету.  

Але все попорядку, саме цікаве відбулося не при голосуванні,а по ітогу фото в Телеграм каналі і соціальних мережах Олександра Ложичева, яке навіть переплюнуло в інформ просторі створення двух нових депутатських груп " За Майбутне " та "Нам тут жити" в які повходили депутати з різних фракції.

Нашій редакції вдалося зв'язатися телефоном з Олександром Ложичевим, і поцікавитися що ж сталося, і як він став таким відомим.

Сьогодні зранку я прокинувся дуже відомий ( сміється). А якщо серйозно і без жартів, то журналісти сфотографували стрічку моєї Інстаграм сторінки, де в той час була на фото дівчина. Як відреагувала Ваша дружина на інформацію в ЗМІ? Мені пощастило,що в мене розумна і зважена дружина. А на фото наша спільна знайома. Звісно як будь яка дружина трошки посварила, і більше за те, що я дозволяю так сам себе підставляти.  Слава Богу що я не порушив і ніколи не порушував морально етичних норм по відношенню до своєї дружини та і загалом. Останнім часом про Вас багато пишуть.Що можете про це сказати? Лише одне, скоро вибори,і комусь це не дає спокою,
— повідомив депутат.