Столичний нейропсихолог розкриє секрет виховання підлітків – вже в квітні для усіх херсонців

5 лет назад 0

Людина має бути щасливою у будь-якому віці, та найскладніше досягти абсолютного  щастя, коли ти – підліток. Саме у підлітковому віці у повному розпалі максималізм, здається, що все проти тебе, ти не знаєш, як бути далі, і всі дорослі для тебе – це вороги.

Відчувається складність, хоча не менш складно у цей час батькам – вони намагаються допомогти своїм дітям у цьому непростому віці, підтримують, підказують, який із напрямів є правильним, і одночасно з цим, тримають себе у руках.

До речі, часто батькам не вдається впоратися, вони не можуть підібрати слова, втрачають контроль і, у підсумку, «втрачають» дитину – підліток тікає, обирає невірний шлях та інші негативні витоки.

Аби  того не сталося, у херсонців, які мають дітей-підлітків, буде можливість попередити конфлікт та досягти порозуміння з підростаючим поколінням, відвідав дводенний семінар від нейропсихолога — директора Дитячого центру розвитку «Поздняки» та Центру лікувальної педагогіки «Сознание» — Олени Яковенко!

Завдяки семінару,  ви дізнаєтеся, коли і як формуються риси характера підлітка, про вікові особливості та інтелектуальні здібності підлітка, чому діти не хочуть навчатися, як позбутися комплексів та дитячих травм, за який час формується залежність від гаджетів.


Семінар відбудеться 12-13 квітня о 14:00!

Від вас вимагається лише реєстрація, і вона обов’язкова!

Щоб зареєструватися, переходьте за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1F3ms4QpXmXdGeVTAZ9pha4PNjl40QoBa-dEqc7HL2Zo/edit?usp=sharing

Додаткова інформація за номером телефону: 095 377 37 87, Купріянова Наталя – тренінг-менеджер ГО «Центр розвитку сім’ї та батьківства «Мій Дім»

Місце проведення: м. Херсон, вул. Порт-Елеватор, 1

Детальніше за посиланням  https://www.facebook.com/events/1901371306657405/