Як придбати вдалі меблі

5 лет назад 0

Як показує практика, покупка меблів — це дійсно серйозний та відповідальний захід. Вся річ у тім, що така покупка явно не на один день, тому є сенс подбати не тільки про якість придбаного меблевого гарнітура, але й про його естетично привабливий зовнішній вигляд.

дерев'яний комод

Визначитися з матеріалом

Можна скільки завгодно говорити про переваги синтетичних матеріалів, але все одно натуральне дерево, що використовується для виготовлення меблів, завжди буде користуватися своєю заслуженою популярністю. Ближче познайомитися з моделями меблів із натурального дерева можна безпосередньо на сайті https://klen.ua/uk/mebli/. До речі, тут же є можливість визначитися як з вартістю окремої одиниці, так і повноцінного гарнітура.
Хочеться відзначити, що в каталозі на вищевказаному сайті подано доступні меблі не тільки з такого популярного дуба, а й бука або ж ясена. Асортимент дійсно вражаючий.

Ціна питання

Хтось може сказати, що ціна меблів із натурального дерева залишається невиправдано високою, що робить таку покупку недоступною для більшості пересічних громадян. Відразу хочеться сказати, вироби з натуральних матеріалів завжди мали досить високу вартість. Але, з огляду на довговічний термін служби, такі ціни залишаються максимально виправданими.
Та й потім, зовнішній вигляд меблів з натурального дерева, в принципі, не можна порівняти із зовнішнім виглядом меблів, виготовлених, нехай із якісного, але все ж синтетичного аналога.
Правила вибору меблів із натурального дерева:

  1. Зверніть увагу на з’єднання. Один із гранично важливих моментів, на який багато покупців не звертають уваги. Отже, з’єднання повинні бути виконані максимально якісно. Причому, мова йде не тільки про самі кріплення, а й про якість обробки.
  2. Функціональність. Всі механізми меблів повинні працювати легко та без заїдання. Ясна річ, що скрипи й шарудіння при відкриванні ящиків ддерев’яного комода також не допускаються.
  3. Якість фурнітури. Меблі з натурального дерева в обов’язковому порядку вимагають не тільки красивої, але і якісної фурнітури, що відбивається на загальній зручності використання.

Ось і виходить, що вибираючи меблі з натурального дерева, варто приділити увагу не тільки її зовнішньому виду, а і якості використовуваного матеріалу. Тому як аристократичний зовнішній вигляд явно не доводить виключно високу якість.
Прочитавши дану статтю Ви знатимете чим керуватися при виборі якісних меблів.