Футзальні кубки стартують в Каховці

3 года назад 0

Після тривалої перерви, викликаної локдауном, в Каховці нарешті відновляться футзальні змагання.
31 січня в приміщенні ДЮСШ відбулось організаційне засідання представників команд-учасниць, на якому розглядались питання проведення Суперкубку Каховської МТГ з футзалу ім. О.Гатила 2021 року та Кубку ліги з футзалу 2021 року.
Враховуючи, що в зв’язку з карантинними обмеженнями не відбувся чемпіонат Каховки з футзалу сезону 2020/2021, на оргкомітеті було вирішено дещо змінити формулу проведення кубків.
Отже, в розіграші Суперкубку з футзалу ім. О.Гатила цього року візьмуть 6 найкращих за рейтингом футзальних команд Каховщини:
1. ЕККО
2. Вінстайл
3. Старт
4. Спартак
5. Екліпс
6. Малокаховка
Команди розіграють Суперкубок за коловою системою (в одне коло). Стартує розіграш Суперкубку у неділю 14 лютого о 10.40 в спортивній залі ДЮСШ.
У розіграші Кубку ліги цього року візьмуть участь 9 команд:
1. Олімпієць
2. Фаворит (Роздольне)
3. Сіріус
4. Скіф
5. Опентек
6. Інтер
7. Дніпро
8. Де-команда
9. Коробки
Тут команди будуть змагатися за кубковою системою (з вибуванням після поразки). Попередній етап та ¼ фіналу буде проводитися з двох матчів. Розіграш Кубку ліги стартує 06 лютого о 18.00 в спортивній залі ДЮСШ першим матчем попереднього етапу.
Кубкові змагання триватимуть по неділях до 14 березня. Усі матчі будуть проходити з додержанням чинних карантинних вимог та без глядачів.