«Крижані Вовки» – «Дніпро» 4:3

3 года назад 0

2.02.21. Тур 31.  «Крижані Вовки» – «Дніпро» 4:3 ПБ (1:1, 1:0, 1:1, 0:0, 1:0).

Перший період команди почали дуже щільно, не дозволяючи суперникам заволодівати навіть мінімальною перевагою. Герой попереднього матчу  Дмитро Чернишенко  не реалізував вихід один на один з  Андрієм Стельмахом . Дальні кидки киян відбиваються  Олександром Хомутовим . Але все ж саме здалеку «Вовки» зусиллями  Сергія Дорофєєва  відкрили рахунок в матчі. Закритий своїми і чужими наш голкіпер не побачив момент кидка. За три хвилини до перерви йде Навальний атака херсонців, і  Рузаль Галєєв  перекидає з гострого кута лежачого Стельмаха – 1:1.

У другій двадцятихвилинці активніше діяли спочатку «щуки» та три кидка ні до чого не привели. Потім гра вирівнялася. Хомутов виграє дуель зі Суріним. Херсонці знову не реалізують більшість. На 31-й хвилині  Павло Воробйов  дивом не потрапляє в порожній кут воріт. Шайба скаче в метушні біля воріт Хомутова – але без наслідків. Кидок  Олександра Панкова  – Хомутов відводить загрозу плечем.  Артем Целогородцев  тікає один на один і влучає в стійку. Кидки захисників від синьої лінії йдуть в пастку голкіперу. Удачливіше в реалізації виявилися «Вовки». Коли вже здавалося, що команди підуть на перерву з рівним рахунком на табло, Дорофєєв виїхав до воріт з правого флангу і кинув низом несильно, але точно – 2:1.

На старті третього періоду слід обмін атаками, в одній з яких і Галєєв оформив дубль, вдруге в матчі зрівняв цифри на табло.  Євген Гасніков  взяв на себе захисника, закривши огляд воротареві. А через 8 хвилин той же Галєєв зробив хет-трик і вперше в матчі вивів «щук» вперед. Кияни постаралися спіймати гостей на контратаці, але після відеоперегляду арбітри скасували гол  Шейна Хеффернана  через метровий офф-сайд. Під кінець третього періоду непотрібне видалення заробляє  Ілля Декало , кияни випустили шостого польового гравця і в форматі 6 на 4 зрівняли рахунок –  Кайл Хеффернан  в один дотик перевів матч в овертайм.

Додаткові 5 хвилин не визначили переможця, стійка врятувала господарів після кидка Чернишенка, а також у херсонців був шанс при грі в більшості. Серію булітів починали господарі.

Початок оптимістичний: Панков не переграв Хомутова, а Воробйов технічно відкриває рахунок. Знову рятує наш голкіпер, але і Галєєв, обігравши голкіпера, влучає в стійку. Стійка вже в нашу користь після кидка  Кайла Хеффернана , Целогородцев вирішив красиво «виконати» буліт у стилі НХЛ, але не вдалося.  Шейн Хеффернан  не менше красиво заводить шайбу в сітку – 1:1, кидок Гаснікова верхом відбиває воротар. Промахується  Кирило Маландін , але і  Богдан Панасенко не зміг обвести Стельмаха. Починаємо знову – до першого промаху.

Кияни відправили першими канадців. Кайл спробував кинути під щитками – Хомутов розкусив. Воробйов не реалізує кидок. Шейн знову на техніці обводить голкіпера, а Галєєв програє дуель з воротарем «вовків».

Ми вперше поступаємось (нехай і за булітами) киянам. І тепер  6 лютого  починається домашня серія. В  13:00  на нас чекає матч проти «Донбаса».

Шайби: 1:0  Дорофєєв (Маландін, Сурін), 9:27;  1:1  Галєєв (Гасніков, Янішевський), 16:51;  2:1  Дорофєєв (Панков, Маландін), 38:09;  2:2  Галєєв (Білоусов), 44:09;  2:3  Галєєв (Гуляєв, Білоусов), 52:34;  3:3  Хеффернан К. (Панков, Хеффернан Ш., більш.), 59:24.  4:3  Хеффернан Ш. – переможний буліт.

Крижані Вовки:  Стельмах (Макаренко); Жигалов – Дорофєєв, Макаров – Павлов, Фолтін – Лучніков; Хеффернан – Сурін – Панков, Хеффернан – Орлов – Анкудінов, Маландін – Неверов – Сибілевіч, – Булах.

Дніпро:  Хомутов (Петров); Білоусов – Гуляєв, Декало – Сірченко, Афанасьєв (К) – Матусевич, Ратушний – Борисов; Шабанов – Крисанов – Швецов, Галеев – Гасніков (А) – Янішевський (А), Каракулько- Воробйов – Чернишенко, Дурдиєв – Целогородцев – Панасенко.

Джерело: Новини «Дніпро» – «Дніпро»