МФК Кристал на останніх хвилинах програв Поліссю

4 года назад 0

Матч у Херсоні розпочався о 15:00 – зустріч між Кристалом та Поліссям відкривала програму проведення матчів третього туру Першої ліги. Не дивлячись на такий час початку гри, команди зуміли потішити вболівальників, непоагною грою, яким знову було дозволено заповнити до 25% повної місткості стадіону.

Щодо самої, то житомирський клуб, який у цьому сезоні очолив відомий екс-гравець збірної України Сергій Шищенко, у перші 45 хвилин гри абсолютно нічим не потривожили оборону господарів. А ось Кристал створив декілька нагод – непогано зі штрафного пробивав Семенина, але Маханьков впевнено зіграв на лінії воріт. Також з дальної відстані намагались поцілити Гливий та Терзі, але їх удари не були влучними.

Після перерви у складі гостей відразу з’явились Трояновський та Галенков, які змінили інертних Понєдєльніка і Повалія. А ось господарі провели вимушену зміну – травмувався Лаптєв, через що на поле вийшов Крутін.

Щодо моментів, то гості після удару зі штрафного, здається, у виконанні Даудова, влучили у захисника Кристала – у відповідь команда Хаврова запам’яталась двома ударами Гливого: перший відбив Маханькова, а другий прийшовся у поперечку воріт Полісся. А ще за декілька хвилин Семенина ефектно навісив з кута, Малиш – перший на м’ячі, але на лініїї воріт кіпер житомирського клубу діяв відмінно.

І все ж таки, Полісся забило у одній з своїх небагаточисельних атаках. 85-та хвилина. Кристал, який пресингував суперників декілька хвилин, пропустив банальну атаку з флангу – навіс на дальню стійку від Бринько вдало замкнув Трояновський, перегравши і Крутіна, і Герасименко…

За лічені хвилини до завершення гри Кристал намагався витягнути нічию – непогано пробив Терзі, декілька стандартів було у Головкіна, проте господарям знову не вдалось потішити своїх фанатів першими очками у новому сезоні.

МФК Кристал – Полісся  – 0:1 (0:0)
Гол:  Трояновський, 85.

МФК Кристал (СТАРТ):  Герасименко, Чернишов, Жовтюк, Малиш, Лаптєв, Терзі, Цой, Семенина, Цибульський, Гливий, Барладим.  Запасні:  Восконян, Барський, Бородай, Крутін, Кучер, Мартян, Бондаренко, Головкін, Клюєв, Муравйов.  Головний тренер:  Едуард Хавров.

Полісся (СТАРТ):  Маханьков, Бринько, Швець, Прокопчук, Власюк, Чернецький, Гавриленко, Даудов, Понєдєльнік, Повалій, Галенков.  Запасні:  Яшков, Жук, Шевченко, Тимошенко, Трояновський, Савошко, Тарануха, Галенков.  Головний тренер:  Сергій Шищенко.

Джерело: mfckrystal.com