«Сокіл» – «Дніпро» 3:0

3 года назад 0

Стартові 10 хвилин першого періоду пройшли в рівній боротьбі. Гості, сконцентрувавшись в обороні, намагалися йти вперед невеликими силами. У свою чергу, господарі так само не кидалися в атаку, а намагалися зіграти на помилку суперника. Перший стовідсотковий гольовий момент в грі виник біля воріт «Сокола». Херсонці організували швидку атаку і  Артем Целогородцев  із забійної позиції не зміг переграти  Дмитра  Кубрицького. 

До середини періоду «щуки» ще двічі огризнувся небезпечними кидками від  Сергія Дорофєєва  і  Дениса Матусевича . У свою чергу «соколи» також створили низку небезпечних моментів. Але  Олександр Хомутов  був напоготові і двічі відбивав шайбу з близької відстані. Кінець першого періоду пройшов під натиском «Сокола», але господарі не змогли реалізувати свої моменти і на перерву пішли за рахунку 0:0.

Старт другого періоду почався з небезпечних кидків  Олександра Швецова  і  Павла Воробйова . Але в обох випадках здорово зіграв Кубрицький. «Сокіл» відповів кидком  Фелікса Морозова.  Надалі до середини періоду на майданчику точилася рівна боротьба без будь-яких небезпечних моментів біля воріт обох команд. Проте киянам вдалося відкритий рахунок.  Ярослав Панченко  перехопив передачу захисника херсонців, увійшов в зону і кинув, Хомутов відбив перед собою, Гасніков підкидає шайбу у повітря, але  Олексій Сиротенко  з льоту відправляє снаряд в сітку – 1:0.
У херсонців була можливість швидко відігратися, але в одній з їхніх атак шайба влучила у стійку воріт. У кінцівці періоду «Дніпро» отримав більшість і мав дві можливості, щоб зрівняти рахунок, але в обох випадках бездоганно зіграв голкіпер киян.

Третій період за скупістю гольових моментів нічим не відрізнявся від інших двох. «Щуки» намагались відігратися, а «соколи» прагнули зберегти перевагу. І вони краще справились зі своїм завданням: організував контратаку, забили другий гол. Помилка Крисанова у середній зоні, перехоплення, простріл – і  Богдан Ступак  випереджає Афанасьєва – 2:0.
За 47 секунд до кінця матчу господарі оборонялись у меншості 3х4 і, скориставшись виграним вкиданням у своїй зоні, закинули третю шайбу в уже пусті ворота.

На цьому херсонська команда завершила довгий виїзний вояж і повертається додому, де 6 грудня 2020 року буде зустрічати команду Маріуполя.

Джерело: Новини «Дніпро» – «Дніпро» .