У с. Чорноморське Херсонської області відбувся «Фестиваль чемпіонів»

4 года назад 0

23 жовтня 2020 року у с. Чорноморське відбувся «Фестиваль чемпіонів» за проектом УАФ «Відкриті уроки футболу», за підтримки Благодійного фонду «Розвиток футболу України», Асоціації футболу АР Крим та Херсонської обласної асоціації футболу.

Цей фестиваль доступний для всіх дітей різних соціальних категорій, як для хлопчиків, так і для дівчаток. Це свято футболу відкрито для всіх незалежно від здібностей, тут немає переможених чи переможців.

Зазначимо, що захід відбувся в адаптованому форматі, з дотриманням протиепідемічних умов і карантинних обмежень.

На церемонію відкриття завітали привітати дітей голова Бехтерської ОТГ Михайло Буряк та виконавчий директор Херсонської обласної асоціації футболу Олексій Кручер , який у своїй промові передав усім вітання від Української асоціації футболу, та побажав всім учасникам спортивних досягнень, фізичного здоров’я, нових перемог та побільше спортивних заходів у Чорноморську.

Після привітальних слів учасники почали бадьору розминку та проходження 6 спортивних станцій. Діти залюбки виконували різноманітні вправи які їм демонстрували тренери. Юні учасники отримали безліч позитивних емоцій, натхнення та добрий настрій.

Усі діти, що приймають участь у фестивалі, отримали у подарунок фірмову футболку «Фестивалю чемпіонів». Увесь інвентар від Української асоціації футболу, що використовується під час проведення, залишиться місцевим школам.

Джерело: Херсонська Обласна Федерація Футболу.