Гройсман ініціюватиме відставку Миколаєнка

5 лет назад 0

Прем’єр-міністр України Гройсман Володимир Борисович заявив, що звертатиметься до міських рад з ініціативою відставки голів в містах, де було зірвано опалювальний сезон. Про це повідомляє 1+1.

“Заручниками таких дій є люди. І я 24 години на добу вимушений займатися питанням постачання тепла, розблоковувати його вольовим рішенням і особистим втручанням – по Кривому Розі, Павлограду, Херсону… Мені набридла безвідповідальність, яку люди відчувають щодня”, – підкреслив Гройсман.

Нагадаємо, у кількох великих містах України через місяць після початку опалювального сезону досі сотні тисяч людей по всій країні мерзнуть у своїх оселях без опалення. Це відбувалось у Кривому Розі, Смілі, Херсоні, Павлограді, Кам’янському та ще низці міст.

Тому, найближчим часом, Херсонському міському голові Миколаєнку Володимиру Васильовичу доведеться вчергове балансувати на межі, відшукуючи голоси в сесійній залі проти своєї відставки. В разі відставки Миколаєнка в.о. Херсонського міського голови може стати секретар Херсонської міської ради. Зараз посаду секретаря обіймає Урсуленко Олена Борисівна, однопартієць Гройсмана в Блоці Петра Порошенка (Солідарність).