Херсонська депутатка зірвала сесію

4 года назад 0

Виявляється, позачергова сесія Херсонської міської ради 30 червня 2020 року, яку так і не відкрили, могла відбутись, якби не співпадіння кількох факторів. По-перше, в сесійній залі було присутньо лише 27 депутатів з необхідного мінімуму в 28. По-друге, мінімум двоє депутатів нещодавно створеної групи “Нам тут жити” записували разом із журналістами ролик. Тобто, давали коментар за межами сесійної зали. І якщо депутат Херсонської міської ради Яременко В’ячеслав Васильович, багаторічний заступник Херсонського міського голови, а зараз -депутата Херсонської міської ради (Наш край) Сальдо Володимира Васильовича, встиг повернутись до сесійної зали і вставити картку, то депутатка Лугова Галина Леонідівна до сесійної зали не дійшла і карткою не скористалась. Запис відео виявився важливіший за депутатські справи? На фоні в депутатки чітко видно: з сесійної зали всі виходять.
А на сесії мали б проголосувати зміни до бюджету – 2020.
Без фінансування залишились мешканці будинку по вулиці Порт-Елеватор, 13, де згоріла покрівля. Без фінансування залишається ремонт каналізаційного колектору по вулиці 200 років Херсона.
Бібліотекарів Херсона продовжують скорочувати.
Нагадаємо, депутатська група “Нам тут жити” була створена в Херсонській міській раді для підтримки народного депутата України (184) Колихаєва Ігоря Вікторовича.