Херсонська міська рада віртуалізується

3 года назад 0

З приходом до влади в Херсоні команди нового Херсонського міського голови (“НАМ ТУТ ЖИТИ!”) Колихаєва Ігоря Вікторовича, процеси діджиталізації (цифровізації, віртуалізації – називайте як хочете) роботи Херсонської міської ради нібито прискорились.

І цей процес не зупиняється ні на вихідних, ні в період відпустки. Так, саме під час перебування Колихаєва у відпустці, Херсонська міська рада отримала представництво в соціальній мережі Facebook. Сторінку створено 2 лютого 2021 року.

Сторінка “Херсонська міська рада” у соціальній мережі Facebook

Щоправда, сторінку “Херсонська міська рада” поки що не верифіковано. Так само наявна інша неверифікована сторінка з аналогічною назвою, “Херсонська Міська Рада”, створена ще 1 квітня 2020 року. На сторінці рекламується косметика і є поодинокі записи місцевих депутатів.

Сторінка “Херсонська Міська Рада” у соціальній мережі Facebook

Але новостворена сторінка вже зробила розділ “Події” і там викладено принаймі дві з них: засідання виконавчого комітету Херсонської міської ради у понеділок, 8 лютого 2021 року, та позачергова сесія Херсонської міської ради VIII скликання 9 лютого 2021 року.

Чи означатиме це, що розділ “Календар” на офіційному сайті виконавчого комітету Херсонської міської ради вже не наповнюватимуть інформацією – поки що невідомо.