Розвиток області починається з району

Розвиток області починається з району

7 лет назад 0

Зважаючи на те, що Новоронцовський район посів 17 місце за рейтингом показників соціально-економічного розвитку районів Херсонської області, 30 травня відбулася виїзна робоча нарада до смт Нововоронцовка, призначена питанням, які потрібно виправити.

Саме для того, щоб розуміти проблеми розвитку районів у соціально-економічних напрямках та сконцентрувати увагу на їх вирішенні, що своєю чергою вплине на загальноукраїнський рейтинг області, голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв впровадив Оцінку показників соціально-економічного розвитку серед районів Херсонської області.

У нараді проведеною Андрієм Гордєєвим за участі його заступників Олександра Адамчика, Андрія Балоня, Дмитра Бутрія, також були задіяні керівники усіх структурних підрозділів ОДА та місцева районна влада.

«Нашою головною метою є вивчення проблем району й прийняття рішень аби вивести район на вищий рейтинговий рівень. Ми не плануємо шукати винних, а будемо шукати спільні рішення для усунення проблем», — зазначив очільник області на початку наради.

На порядок денний були винесені питання щодо ремонту та утримання автомобільних доріг, виконання місцевих бюджетів, впровадження реформи децентралізації,  забезпечення та функціонування в районі закладів культури, збереження та використання спортивних об’єктів та залучення населення до зайняття фізкультурою та спортом, щодо забезпечення медичного обслуговування населення району, ефективного використання земель та легалізації трудових відносин, а також питання внутрішньої та інформаційної політики району.